Luceafărul Oradea face pepinieră de fotbaliști la Motru

Lucia Vladimirescu, gorjeanca de la conducerea clubului Luceafărul Oradea, a spus că intenționează să mute echipa de Liga a II-a la Motru și să facă acolo o pepinieră de fotbaliști. Afirmația a fost făcută în ședința de Consiliu Local Motru din 13 septembrie, potrivit stenogramei publicate pe site-ul primăriei. Lucia Vladimirescu declara zilele trecute presei sportive că echipa va rămâne la Oradea și că nu știe de ce consiliile locale Petroșani și Motru au votat pentru închirierea stadioanelor către Luceafărul!

Lucia Vladimirescu este printre puținele femei din România la conducerea unui club de fotbal, ajungând în această calitate acum câteva săptămâni, după preluarea echipei Luceafărul Oradea de investitori din Gorj.

Vladimirescu a fost la jumătatea acestei luni în ședința CL Motru, pentru a convinge consilierii să voteze închirierea stadionului pentru ca Luceafărul Oradea să joace acolo meciurile de pe teren propriu.

Iată dialogul dintre Lucia Vladimirescu și consilieri, așa cum a fost consemnat în procesul verbal de ședință:

„Dl. Pîrvulescu: Dar nu putem obliga clubul să încheie contract pentru un an, atâta timp cât sezonul competițional se încheie în vară.

Dl. Primar: Nu vor fi probleme chiar dacă contractual este încheiat pe un an. În situația în care nu se mai plătește chiria, contractul se reziliază.

D-na Vladimirescu: Sunt președintele Asociației Club Sportiv Luceafărul Oradea și am solicitat închirierea bazei sportive a Clubului Sportiv Minerul Motru pentru disputarea meciurilor. Mă bucur că am fost invitată să particip la ședința Consiliului Local Motru în care se discută solicitarea. Într-adevăr, campionatul se finalizează în vară, dar putem să prelungim.

Dl. Cojocaru: Cum de ați ales terenul de la Motru?

D-na Vladimirescu: Pentru că este foarte aproape de noi.

Dl. Cojocaru: Sunteți din zonă?

D-na Vladimirescu: Da, din Târgu Jiu. În viitor ne dorim să facem o pepinieră de fotbaliști, în special copii din Motru, pentru că aici ne vom desfășura activitatea”.

Deși a închiriat terenul de la Motru la un preț de doar 50 de euro pe lună, Lucia Vladimirescu a declarat pentru prosport.ro că echipa va rămâne la Oradea. „Repet şi vreau să înţelegeţi, încă o dată, că nu ne vom muta şi vom juca în continuare la Oradea. Nu trebuie să discutăm pe ceva care nu are nicio relevanţă”, este o parte din declarația acesteia. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: