Lucrează și pe ger la stadion și Sala Sporturilor

Muncitorii firmelor care se ocupă de modernizarea stadionului municipal din Târgu Jiu, dar și ai societății din Slatina care s-a angajat să repare și să extindă Sala Sporturilor, vor lucra toată iarna. Asta spune reprezentanții primăriei Târgu Jiu care au explicat că, deși mai toate șantierele din Târgu Jiu au fost trecute în conservare, nu același lucru se întâmplă și la cele două investiții.

"Sunt câteva şantiere unde se lucrează în plin. Este vorba de Sala Sporturilor, este vorba de stadion. În zona şantierului și-au creat condiţii în perioada trecută pentru a continua lucrările şi în perioada de iarnă. E vorba de lucrări care se pot desfăşura în spaţiile deja închise, zidite, instalații electrice, sanitare, alimentări cu energie. Se lucrează și la partea de acoperiș unde confecţiile deja sunt aduse în incinta stadionului", a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei Târgu Jiu.
Abia în primăvară va fi făcută sistematizarea în ceea ce privește racordurile la iluminat public, racordurile la canalizare și apă. Sunt informaţii conform cărora la municipal muncitorii executanţilor lucrărilor lucrează inclusiv pe timp de noapte.
Cei de la primăria Târgu Jiu au mai spus că la Sala Sporturilor muncitorii lucrează la partea de compartimentare spații. Cele două investiții vor fi gata abia în vară.

Vizualizări: 903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: