Luis Popa: Aş accepta să candidez la primărie cu o condiţie

Luis Popa, directorul firmei care gestionează deşeurile menajere în Târgu Jiu şi alte localităţi din Gorj, ar accepta o candidatură la Primăria Târgu Jiu, dar cu o condiţie. Dacă nu ar intra în cursă actualul viceprimar Aurel Popescu, a dezvăluit Luis Popa la Radio Infinit. Luis Popa este membru PSD şi a candidat şi la Consiliul Judeţean la alegerile ocale. A obţinut un post, iar apoi s-a retras de pe listă. Calculele privind candidatura la primăria Târgu Jiu au început după ce actualul primar Florin Cârciumaru şi-a depus candidatura la Senat. El a declarat că, dacă va câştiga, va merge în Parlament. 

Reporter: A fost pomenit şi numele dvs., ca şi variantă de candidat. Aţi avut vreo discuţie?

Luis Popa: Nu am avut nicio discuţie pe această temă.

Rep.: Unii spun că Liviu Dragnea v-ar dori.

L.P.: Nu, este cale lungă... Ideea este în felul următor, eu am o concepţie şi am pus în practică şi la locul de muncă, orice lucru se clădeşte încet, se pune cărămidă cu cărămidă. Haideţi să trecem de alegerile parlamentare, vedem rezultatul. Trebuie să ne mobilizăm. Din câte ştiu, şi s-a vorbit clar, cel care va urma şi va candida din partea organizaţiei municipale la primăria municipiului este domnul Aurel Popescu, pe care-l susţin şi apreciez. Dumnealui m-a introdus în politică şi a avut încredere în mine.

Rep.: Credeţi că ar trebui declanşată o competiţie internă pentru desemnarea candidatului?

L.P.: Exact ce am spus. Organizaţia îl susţine pe Aurel Popescu.

Rep.: Şi dacă vi se va propune acest lucru?

L.P.: Este important ce-şi doreşte domnul Aurel Popescu, ce-şi doreşte organizaţia municipală. În cazul în care domnul Aurel Popescu nu vrea, dar încă o dată, eu îl susţin, voi accepta fără nicio problemă. Dar cu o singură condiţie: doar dacă domnul Aurel Popescu nu-şi doreşte acest lucru.

Vizualizări: 591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: