Luis Popa, despre „şantajarea” PSD: „Vreau să fac un pas spre administraţia locală sau judeţeană”

Luis Popa, directorul Polaris, a declarat că a avut oferte să preia şefia unui partid local, însă a refuzat. Va face campanie Partidului Social Democrat şi îl va susţine pe Aurel Popescu în bătălia electorală de la Târgu Jiu. Luis Popa spune că nu şantajează PSD, pentru a primi o funcţie. Recunoaşte că le-a solicitat superiorilor săi din PSD un post în administraţia publică locală sau judeţeană.

Reporter: Aţi avut oferte să preluaţi şefia ALDE Târgu Jiu?

Luis Popa: Am avut discuţie cu un partid local, nu dau numele acelui partid local. A fost o discuţie privată şi acea discuţie va rămâne acolo.

Reporter: Deci nu luaţi în calcul să candidaţi din partea altui partid sau independent?

L.P: Eu sunt membru al Partidului Social Democrat, nu voi candida nici ca independent la Primăria Municipiului Târgu Jiu, voi face echipă cu colegii de la municipiu, împreună cu domnul Cosmin Popescu, care este director de campanie, astfel încât pe data de 11 iunie să câştigăm alegerile, iar domnul Aurel Popescu să fie primarul acestui oraş până în 2020.

Rep.: Au fost mulţi cei care au comentat cu privire la prietenia pe care o aveţi cu Miron Cozma...

L.P: Eu sunt prieten cu foarte multă lume, nu ştiu dacă este rău să fii prieten cu oamenii, este foarte bine să cunoşti oameni, este foarte bine să comunici cu oamenii şi este foarte bine să nu uiţi că omul este baza unei societăţi.

Rep.: Vă doriţi o funcţie de conducere în Consiliul Judeţean Gorj? Domnul Lădaru spunea că şantajaţi PSD pentru acest post.

L.P: Eu nu o să comentez niciodată ce spune domnul Lădaru, îl cunosc de aproape 13 ani, dumnealui face un circ prin aceste declaraţii, iar eu vreau să fiu un spectator la circul pe care dumnealui îl face. Referitor la funcţia din Consiliul Judeţean, am avut o discuţie cu domnul preşedinte al PSD, cu domnul Weber, am avut o discuţie şi cu domnul preşedinte Cosmin Popescu, vreau să fac un pas spre administraţia publică locală sau judeţeană în perioada următoare sau într-un an-doi fără nicio problemă. Acest lucru nu o să-l retrag niciodată, ce spun menţin. Dar, domnul Lădaru face un circ, iar eu poate eventual să vând bilete la ce circ face dumnealui.

Vizualizări: 2,068

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: