Lupulescu (Dăneşti): Liberalii sunt vopsiţi în culori bacoviene

Viceprimarul comunei Dănești, Alexandru Lupulescu, explică de ce a plecat din PNL. Lupulescu spune că nu se mai regăseşte în Partidul Național Liberal, care a devenit un partid în care sunt numai oameni "vopsiți într-o culoare bacoviană". În acest context, la alegerile locale s-a înscris pe listele PSRo. Acesta nu mai vrea nici să fie viceprimar și vizează doar un loc de consilier local.

Reporter: Este adevărat că aţi plecat din PNL?
Alexandru Lupulescu: Este adevărat, s-a întâmplat undeva la sfârșitul lunii trecute. Nu m-am mai regăsit în acest nou PNL, care de fapt nu este PNL. În conducerea partidului nu mai este niciun penelist. Sunt numai oameni vopsiţi. Sunt vopsiţi într-o culoare foarte murdară. Este o culoare bacoviană. Culori sumbre. Culori bacoviene cum îşi doresc pentru populaţie. Nu mai este PNL care era. Doctrina PNL nu mai este, au intrat oameni care au fugit după penelişti, i-au desconsiderat în fel și fel de chipuri și acum sunt ei peneliști. Uitaţi-vă pe listele Consiliului Județean, cu excepția a doi membri care sunt, uitaţi-vă pe listele celor candidează la primării din partea PNL, că de fapt nu sunt penelişti.

Rep.: V-ați înscris în PSRo. De ce ați optat pentru acest partid?
A.L.: Este o doctrină care mi-a plăcut. Exact ca și la PNL. Nu atacă, și-a propus să fac multe. Nu atacă oameni, nu atacă pe nimeni, lucru care mie mi-a plăcut.

Rep.: Vreți să câștigați un nou mandat de viceprimar, poate unul de primar?
A.L: Nu, nu. De fapt, de mult timp m-am hotărât. Nu mai vizez un astfel de post. Eventual unul de consilier ca să particip cât de cât la viața politică și economică a comunei Dănești. Sunt al doilea pe liste la Consiliul Local, după candidatul PSRo la primărie. Eu zic că e un loc eligibil.

Vizualizări: 611

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: