Magazin cu haine ieftine la Rovinari. Când se deschide!

Rovinărenii vor avea în curând un magazin de unde îşi pot procura, la preţuri accesibile, haine, decoraţiuni pentru casă, jucării şi articole pentru animalele de companie. Magazinul Pepco îşi va deschide porţile joi, 15 februarie, în zona pieţei oraşului. „PEPCO România e mai aproape de tine! Pe 15 februarie deschidem un nou magazin în Rovinari, pe Strada Prieteniei, nr. 28. Mai mult cu mai puţin, zilnic!”, au anunţat reprezentanţii Pepco.

Pepco Rovinari va funcţiona într-un spaţiu închiriat de la o persoană privată, contractul fiind încheiat pe o perioadă de 10 ani.

Câţiva rovinăreni şi-au găsit un loc de muncă. „Au angajat vreo 10-15 oameni. Se duc cam în toate oraşele care au peste 10.000 locuitori, au un plan de extindere foarte mare. Dau de muncă la oameni. O să fie un fel de egalizare la piaţa aceasta, pentru că nu vând lucruri chinezeşti şi atunci o să mai regleze segmentul acesta. Preţurile o să fie mai competitive pe piaţă”, a declarat Robert Filip, primarul oraşului Rovinari.   

Magazine Pepco mai funcţionează în Gorj doar la Târgu Jiu, unul în cadrul centrului comercial Shopping City, iar celălalt în zona fostului Cinematograf Dacia. Cetăţenii din Turceni şi Motru şi-au arătat interesul, pe reţelele de socializare, ca şi în oraşele lor să fie înfiinţate astfel de magazine. Pepco este cel mai mare discounter de haine şi articole pentru casă din Polonia.

Vizualizări: 3,543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: