Magazinele second hand, golite de târgujienii cu bani

Magazinele second hand din Târgu Jiu au devenit locurile preferate de târgujienii cu posibilități materiale reduse, însă nici bogătașii nu se feresc să intre în astfel de magazine. Vânzările au crescut extrem de mult în ultimii ani, spun vânzătorii, iar marfa este din ce în ce mai bună și mai de calitate. De prețuri nu mai vorbim, sunt accesibile chiar oricărui buzunar.

În municipiul Târgu Jiu funcționează în prezent în jur de 100 de magazine second hand. Moda second hand a devenit și ea din ce în ce mai vizibilă în oraș astfel că acum nu numai bătrânii sau săracii frecventează astfel de magazine, ci și tinerii sau târgujienii cu bani. Vânzătorii sunt mulțumiți de numărul clienților care rămân fideli magazinelor second hand. ”Au devenit o modă hainele de second hand pentru că sunt foarte multe haine de calitate, prețurile sunt acceptabile și oamenii nu au bani. Mai bine preferă să ia lucruri de la second decât noi, că și aici sunt lucruri foarte bune. Se uită după haine de firmă, dar și după preț că aici sunt foarte multe reduceri. Cert este că și la noi sunt mai mulți clienți când avem reduceri”, a spus vânzătoarea unui magazin second hand din Piața Mică.

Cele mai căutate mărci
Mărcile precum H&M, Zara, Addidas sau Nike sunt printre cele mai vânate de târgujienii, spun vânzătorii. ”Avem programe de reduceri, 50% apoi orice produs la 2 lei, apoi 1 leu până se epuizează marfa. Avem clienți fideli care știu zilele de marfă și vin și își găsesc lucruri foarte bune. Am observat în ultima vreme că avem mulți cumpărători și în rândul tinerilor, nu doar bătrânii. Noi avem mai multe magazine în oraș, în diferite zone ale orașului. Sunt lucruri bune, curate, păstrate în condiții foarte bune. Nu s-a întâmplat să vină cineva să se plângă de produse”, a mai spus vânzătoarea unui magazin second hand din Piața Mică. De cele mai multe ori hainele second hand sunt aduse de comercianți de peste hotare, din țări precum Anglia, Franța, Germania sau Italia însă sunt comercianți care vând haine second hand românești. Vânzătorii spun că târgujienii aproape că au învățat pe de rost zilele de marfă și se postează la ușa magazinelor de la primele ore ale dimineții. ”Sunt clienți care au noroc, vin în ziua de marfă și găsesc lucruri foarte bune, încălțăminte, haine de firmă, pleacă mulțumiți și revin și data viitoare”, au mai spun vânzătorii.

Vizualizări: 6,046

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: