Mamă cu doi copii, rătăciţi în pădure (VIDEO)

Spaimă trăită miercuri după-amiază de o familie cu doi copii din Târgu Jiu. Mama, tata şi cei doi copii au plecat după ciuperci. La un moment dat, mama, băieţelul de opt ani şi fetiţa de şapte ani s-au îndepărtat de tată şi s-au rătăcit în pădurea de la Preajba.

După ce a rătăcit zeci de minute în căutarea unei poteci, femeia a sunat la 112. Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ale Poliţiei au plecat în căutarea acestora. Afară era destul de frig şi deja se însera. Salvatorii au reuşit destul de repede să stabilească zona în care se aflau cei trei şi au ţinut în permanenţă legătura cu femeia, pentru a nu intra în panică. Cei trei au fost găsiţi teferi, dar speriaţi.

Pompierii militari recomandă tuturor cetăţenilor să-şi ia toate măsurile de precauţie atunci când îşi planifică asemenea aventuri. „Ele se pot sfârşi foarte prost, urmările fiind foarte uşor de dedus. Miercuri, doar promptitudinea echipajelor de intervenţie a făcut ca povestea să aibă un final fericit”, arată ISU Gorj. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 4,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: