Mamă învineţită de propriul fiu

O femeie de 64 de ani din Ţînţăreni a fost bătută cu bestialitate de fiul său pentru că a refuzat să-i dea pensia pentru a-şi cumpăra ţigări şi alcool. Femeia a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu cu contuzii pe tot corpul din cauza loviturilor primite de la fiul ei.

Bătrâna numai ce luase pensia când fiul ei, iar fiul ei aflat în stare de ebrietate i-a cerut bătrânei să se ducă la magazinul din sat şi cu banii din pensie să-i cumpere alcool şi ţigări. Bătrâna s-a împotrivit şi din această cauză fiul ei s-a năpustit asupra ei lăsând-o lată jos. Când şi-a revenit femeia s-a dus la postul de poliţie din Ţânţăreni, iar oamenii legii au dus-o pe bătrână la spital. „Copilul meu m-a bătut. A fost la muncă la o vecină şi a venit băut. A ştiut că am luat pensia şi m-a trimis să-i iau băutură şi ţigări. Nu am vrut pentru că rămâneam fără un ban de pâine, că el toţi banii lui îi bea. Când a văzut aşa a început să dea în mine. Mi-a dat pe unde a apucat. Toată sunt neagră. Mă doare tot corpul. M-a leşinat cu bătaie”, a povestit femeia.

Nu este prima dată când femeia a luat bătaie. S-a obişnuit ca de fiecare dată când fiul ei ajunge acasă băut să fie agresată. „Mă bate mereu. Dacă nu-i dau bani pentru ţigări şi băutură mă nenoroceşte. Aşa făcea şi cu nevasta-sa ca a fost căsătorit dar l-a lăsat şi a venit la mine. Copilul ăsta al meu nu e bun”, spune că amărăciune gorjeanca.

Vizualizări: 414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: