Mâna dreaptă a lui Dragnea a ajuns la Tribunalul Gorj

Omul cheie din PSD, cel cu care Dragnea a scris programul de guvernare, se află marți dimineața la Tribunalul Gorj, unde este judecat într-un dosar de corupție. Fostul ministru este judecat pentru instigare la dare și luare de mită, în dosar fiind inculpate încă trei persoane.

Procurorii susțin că Darius Vîlcov ar fi inițiat constituirea a trei societăți, prin una dintre ele mituind timp de trei ani un funcționar de la Oficiul de Cadastru Olt. „Întrucât nu răspundeau exigențelor profesionale, având repercusiuni pe plan financiar, inculpatul V.D.B. a decis să coopteze în cadrul uneia dintre acestea un funcționar de la OCPI Olt care să verifice în prealabil documentația întocmită de către angajații SC Millenium Topographica SRL — având ca activitate cadastru — astfel încât să nu fie înregistrate multe respingeri de la OCPI”, au stabilit anchetatorii.

La termenul de marți, 31 octombrie, magistrații vor verifica măsurile preventive și vor analiza măsurile şi excepţiile dispuse de judecătorul de cameră preliminară. (A.A.)

Vizualizări: 2,624

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: