Manta: Călinoiu ar trebui să stea puţin cu capul în nisip

Fostul deputat Pantelimon Manta a spus de ce ar fi bine pentru PSD Gorj să îşi schimbe liderii în acest an. Manta a declarat că urmează doi ani cu alegeri, dar Florin Cârciumaru este depăşit şi nu mai poate rămâne lideri până în 2021. Cu privire la Ion Călinoiu, revenit în PSD Gorj în tabăra lui Cârciumaru, Manta spune că ar trebui să stea o vreme cu capul în nisip.

Pantelimon Manta crede că anul acesta este potrivit pentru orice partid să facă alegeri. „În 2019 şi 2020 vor fi câte două rânduri de alegeri şi în mod firesc un partid care se respectă nu se dezorganizează organizând alegeri, ca să zic aşa”, a spus Manta la Radio Infinit.

Fostul parlamentar spune că Florin Cârciumaru nu mai este un brand, nu mai trage partidul, nici el, nici Călinoiu. „El pierdea alegerile şi în 2016, dacă ar fi candidat Romanescu îl bătea pe Cârciumaru. Nu ştiu nici acum care a fost explicaţia pentru care Barbu şi Vîlceanu au făcut acea alegere. Cum să faci un sondaj în care bagi patru sau cinci candidaţi şi îl propui pe al şaselea, fără niciun fel de şanse”, a spus Manta.

Acesta susţine că actualul lider al PSD s-a erodat, aşa cum i se întâmplă oricărui politician. „Orice om politic se epuizează când stă prea mult pe funcţie, Cârciumaru şi Călinoiu nu sunt nişte supermani. Când stai 20 de ani în fruntea unei organizaţii, este clar că te erodezi ca om politic. Nici realizările nu îi recomandă. Judeţul Gorj este ultimul din ţară la investiţii străine, este ultimul pe ţară la tranzacţii imobiliare. Asta demonstrează fără echivoc că în ultimii 10-15 ani nu s-a mişcat nimic. Nu spun că sunt numai ei de vină, dar nici nu s-au bătut, nu au avut forţa necesară”, a mai spus Manta la postul de radio. „Călinoiu ar trebui să stea puţin cu capul în nisip măcar pentru că a luat în 2016 doar o treime din voturile pe care le-a luat Ciocea”, a adăugat Manta, convins fiind că partidul nu se va prăbuşi fără cei doi lideri.

Vizualizări: 618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: