Marcel Toader acuză: „Maria m-a înşelat. Am probe”

Relaţia dintre Marcel Toader şi cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin, fosta solistă a Ansamblului „Doina Gorjului”, este de domeniul trecutului. Fostul sportiv a acuzat-o pe Maria Constantin, la o emisiune TV, că l-a înşelat. „Am probe că Maria m-a înşelat”, a spus Toader, declarând că fosta soţie l-a făcut să sufere enorm. „Mi-am vândut ceasul de la mână ca să-i plătesc un videoclip”, a mai afirmat Toader.

Marcel Toader a rupt tăcerea şi a făcut acuzaţii bombă despre soţia sa pe care a acuzat-o de infidelitate. „O urmăresc foarte bine de un an de zile. În ultimul an am încercat să ii creez o personalitate de artist foarte importantă, ca oamenii să o respecte şi să o admire pentru artă. Numai că în ultimul an şi-a schimbat stilul vestimentar fără voia mea, pe mine nici nu m-a întrebat, în ultimul an nu mai discutam despre absolut nimic, nu îmi mai cerea nici părerea despre melodii. Şi-a tăiat hainele şi şi-a tăiat părul. Un an de zile am înghiţit toate lucrurile acestea. Îi spuneam doar atât: Maria, te rog să fii atentă la ce faci! În ultimele două luni, când nu mai voia să merg cu ea la evenimente, şi trebuia să ia maşina să meargă, mă uitam în ochii ei şi îi dădeam cheile: Poftim, du-te unde vrei! Da, Maria m-a înşelat. Am probe! (...) Acel bărbat are familie, are copii. El știe că eu știu, iar Maria mi-a confirmat că m-a înșelat”, a spus Marcel Toader, la „Acces direct”.

„Simt că s-a folosit de mine”

Marcel Toader se află la cel de-al şaselea divorţ. Bărbatul de 54 de ani s-a căsătorit cu Maria Constantin (30 ani) în septembrie 2015, fiind cununați de Mihaela și Silviu Prigoană. „Lucrurile s-au întâmplat foarte rapid. Mi-a recunoscut, la două zile s-a mutat şi la 8 zile am început divorţul. (…) Am fost parte a unui plan al Mariei. Ea a pornit de la început cu minciuna în relaţia cu mine. A minţit în privinţa despărţirii de primul soţ. Îmi cer scuze foştilor socri ai Mariei, aveau motive întemeiate sa nu-i dea copilul. (…) Simt că s-a folosit de mine”, a mai spus Toader, despre relaţia cu Maria Constantin. Artista a fost căsătorită timp de 6 ani cu Ciprian Tapotă Lătăreţu, un cunoscut interpret de muzică populară din Gorj, cu care are un copil.

Vizualizări: 4,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: