Marele premiu la o competiţie internaţională pentru Mădălina

Mădălina Anuța are doar zece anișori și a surprins deja tot Gorjul cu vocea ei extraordinară. A cucerit zeci de premii și trofee la marile festivaluri naționale și promite că nu se oprește aici. Week-end-ul trecut Mădălina a obținut trofeul în cadrul competiției internaționale „Transylvanian Stars” de la Târgu-Mureș. A urcat pe scena festivalului alături de alți copii talentați din Bulgaria și Ungaria, însă juriul a rămas mască atunci când a auzit vocea fetiței de doar zece ani.
Mădălina a impresionat publicul cu doina ”Câte păsări sunt pe lume”, asta în condițiile în care alți 25 de concurenți au urcat pe scenă. Mădălina Anuța este elevă în clasa a III-a la Școala Gimnazială ”Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu și urmează în paralel cursuri de canto popular la Palatul Copiilor cu Cristina Olteanu și la Școala Populară de Artă cu profesorul Contantin Argint. La cei zece anișori, Mădălina a câștigat numai în acest an zece trofee în festivaluri și concursuri de muzică populară, însă are în palmares peste 80 de participări la competiții.
Un interviu pe larg cu Mădălina Anuța, dar și cu profesoara ei de canto popular, Cristina Olteanu, puteți urmări vineri seară la Accent Tv, de la ora 19, în cadrul emisiunii ”Despre noi, oamenii”.

Vizualizări: 1,801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: