Mari actori ai scenei româneşti vin la Târgu Jiu. Când!

Nume mari ale teatrului românesc vor veni la Târgu Jiu, în perioada 6-28 mai. Actori precum Oana Pellea, Horațiu Mălăele, Marcel Iureș, Rodica Mandache, Emilia Popescu sau Pavel Bartoș vor avea reprezentaţii în cadrul Festivalului Național de Teatru „Zilele Elvira Godeanu”. Va veni și Florin Piersic, dar în luna iunie. Nicu Alifantis va susține un recital extraordinar în încheierea festivalului.

Festivalul Național de Teatru „Zilele Elvira Godeanu” se află anul acesta la cea de-a XVI-a ediție. În zilele de 6-7 mai, va avea loc spectacolul „O noapte furtunoasă”, susținut de actorii din Târgu Jiu, care vor deschide festivalul. În data de 10 mai va veni, la Târgu Jiu, Teatrul Odeon, cu spectacolul „Family Affairs”, în distribuție fiind Rodica Mandache, Antoaneta Zaharia, Virginia Rogin, Pavel Bartoș, Nicu Coman, și alții. În data de 12 mai, actorii Teatrului „Aureliu Manea” de la Turda vor prezenta piesa „Insomnia”, iar din distribuție vor face parte actorii Radu Boțar și Cătălin Grigoraș.

În zilele de 19 și 20 mai va avea reprezentanții Teatrul Metropolis, în distribuție Oana Pellea și Sandu Mihai Gruia. „Buzunarul cu pâine” este piesa ce va fi prezentată în cadrul festivalului. În zilele de 22 și 23 mai va fi prezentată piesa „Cafeneaua” a Teatrului Bulandra. Se întoarce la Târgu Jiu Horațiu Mălăele, în calitate de actor, dar și de regizor, alături de actrițele Emilia Popescu și Dana Dogaru.

Zilele de 24 și 25 mai sunt rezervate actorilor Teatrului Act, care vor prezenta piesa „N-ai tu treabă”, cu Marcel Iureș. Festivalul se va încheia în data de 28 mai cu Gala Premiilor Elvira Godeanu, atunci când va avea loc și un recital extraordinar susținut de Nicu Alifantis și Fragile Band.

Prețul unui bilet este de 60 de lei, acestea fiind deja puse în vânzare. Toate piesele vor începe la orele 20.

 Revine Florin Piersic la Târgu Jiu

Florin Piersic va veni la Târgu Jiu în zilele de 16 și 17 iunie. Anul acesta va fi organizat și un festival pentru copii. „Domnul Piersic revine la Târgu Jiu după 7 ani. Am lansat un nou program în perioada 15-18 iunie, «Zilele Elvira Godeanu» pentru copii. Atunci vom juca spectacole în interiorul acestui festival, spectacole și pentru cei mici. Spectacolele pe care le vom prezenta vor fi «Scufița Roșie» și «Sânziana și Pepelea», ca să putem acoperi gusturile tuturor locuitorilor acestui oraș”, a declarat Marian Negrescu, managerul Teatrului „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 4,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: