Maria Constantin, depresie după divorţ. Amână întâlnirea cu poliţia

Fosta solistă de la Doina Gorjului trece printr-o perioadă grea din viaţa sa şi nu de puţine ori a avut episoade de depresie. Ajutată de familie, Maria Constantin reuşeşte să treacă peste momentele de cădere psihică.

Aflată în plin scandal de divorţ, cu acuzaţii de infidelitate şi furt, Maria Constantin a recunoscut public că nu-i este deloc uşor. „Nu este cea mai fericită perioadă din viaţa mea, dar fac tot posibilul să merg mai departe. Sunt foarte multe chestii care m-au afectat. Am şi perioade de depresie, iar familia mă ajută să trec peste. Aş avea multe de spus, dar nu o voi face la televizor. Am avut momente în care îmi doream să schimb absolut tot. Momentele în care stăteam cu capul pe pernă şi îmi doream ca a doua zi să nu mai fiu în viaţa mea”, a dezvăluit Maria Constantin, la o emisiune TV.

Artista de muzică populară vrea chiar să scrie o carte. „Viaţa mea se împarte între Conservator, evenimente, familie. Vreau să mă apuc să scriu o carte. Vor fi foarte multe capitole interesante. O femeie trebuie să-şi dorească întotdeauna mai mult. Când am iubit, am făcut-o cu tot sufletul. Nu ştiu dacă aş schimba ceva dacă aş putea să iau viaţa de la capăt”, a mărturisit Maria Constantin.

Amână întâlnirea cu poliţia

Fosta solistă de la Doina Gorjului nu a ajuns la poliţie, acolo unde a fost chemată să dea declaraţie în dosarul în care este acuzată de furt. O femeie de afaceri din București, care i-a pus la dispoziţie garsoniera pentru a locui după despărţirea de Marcel Toader, susţine că Maria Constantin i-a sustras un telefon, o geantă, o geacă, toate obiecte scumpe. Geaca ar fi returnat-o găurită de la scrumul de ţigară, geanta la fel, dar telefonul susţine că nu l-a luat.

Maria Constantin a convenit cu poliţia să amâne audierea, din cauza programului foarte încărcat pe care îl are. Un apropiat al artistei se întreabă însă cum de reporterii știau că aceasta trebuia să ajungă la poliţie.

Vizualizări: 3,163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: