Maria Constantin, despre fostele iubiri: Am ales cu sufletul!

Fosta solistă de la Doina Gorjului, invitată în emisiunea „Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars, a vorbit despre iubirile din viaţa ei. „Am ales de două ori, cu sufletul şi cu inima. Nu pot spune că am ales prost. Din fiecare experienţă, am avut de învăţat câte ceva. Iată-mă la vârsta de 30 de ani, cu minte mult mai matură, dacă nu treceam prin asemenea greutăţi şi încercări ale vieţii, probabil nu eram atât de matură şi nu judecam aşa”, a spus Maria Constantin.

Cântăreaţa de muzică populară se află în plin divorţ de omul de afaceri Marcel Toader, după doar doi ani de mariaj. Chiar înainte de Crăciun, Maria poate deveni o femeie liberă, dacă magistraţii bucureşteni vor decide desfacerea căsătoriei. Solista recunoaşte că trece printr-o perioadă dificilă, motiv pentru care a decis să ceară ajutorul unui psiholog şi să facă terapie.

La cei 30 de ani, Maria a mai fost căsătorită o dată, cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă Lătăreţu. Cei doi au un fiu în vârstă de 8 ani, Codruţ, care este crescut de către tată, în comuna gorjeană Leleşti.

Vizualizări: 3,238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: