Maria Constantin, lovită de Buzdugan

O nouă acuzație gravă la adresa fostei soliste de la „Doina Gorjului”, Maria Constantin. Artista a fost acuzată de o familie din Însurăței că a încasat avansul pentru o nuntă și a dat țeapă. A fost doar o farsă pe care i-a făcut-o Daniel Buzdugan, destul de amară în contextul în care artista a fost recent reclamată la poliție de o femeie de afaceri că i-ar fi furat o geantă și un telefon.

Maria Constantin a fost chestionată la emisiunea Wowbiz în legătură cu țeapa dată tinerilor din Însurăței, care ar fi plătit 700 de euro avans, dar artista s-a apărat spunând că este o calomnie. „În ultima perioadă sunt calomniată, fiecare poate veni la televizor să spună orice despre oricine. Mi se pare incredibil cum niște oameni care poate nu mă cunosc vin să spună tot felul de lucruri. Știi cum se spune, dacă te bagi în albia de porci, la un moment dat nu se mai vad porcii”, spunea Maria Constantin în emisiunea de la Kanal D, încercând să se apere.

Daniel Buzdugan a intrat pe telefon și a jucat atât rolul socrului mare, furios, cât și pe cel al soacrei mari, plină de lacrimi. „Îmi pare rău că duduia Maria ne face porci. Are și tupeul asta? Cu gurița dumneavoastră ați spus că ați luat nunta. Pe mine toată localitatea mă știe un om serios, un om care a vrut să facă nunta copiilor mei, că am fost socru mare, stimata doamnă, domnișoară, că nu mai știu nici ce statut civil aveți. 700 de euro v-am dat si mai aveti tupeul sa veniți la televizor?”, a spus Buzdugan, în rolul socrului mare.

În zadar încerca Maria Constantin să se apere de acuzații. Buzdugan s-a dat apoi drept soacra mare și a povestit cum au pierdut bani la nuntă, pentru că lumea a scos banii din plic când au aflat că nu mai cântă Maria Constantin. Artista nu s-a prins că e farsă nici când Buzdugan a mers prea departe, susținând că nici noaptea nunții nu s-a consumat din cauza artistei.

Maria Constantin a spus că ea nu cântă la niciun eveniment fără contract și că doar impresarul ei se ocupă de asta, nu ea, dar cei doi păreau să nu o creadă. La limita răbdării, Maria Constantin a spus că pleacă din emisiune, mai ales că așa-zisul socru mare începuse să o jignească, să spună că a venit la emisiune cu un sac pe ea. Când a aflat că respectivul este în studio și se pregătește să intre, Maria Constantin s-a ridicat să plece, dar a izbucnit într-un râs nervos când a intrat Buzdugan cu un tort. „Uite cum tremur”, i-a spus artista, care nu a ținut supărare după această farsă.

Vizualizări: 6,515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: