Maria Constantin, mamă pe facebook

În plin scandal legat de calitățile ei de mamă, cântăreața Maria Constantin a postat pe facebook o fotografie cu ea alături de fiul ei la Mall în Târgu Jiu. "Cei mai fericiți! Zi frumoasă prieteni dragi!", a scris cântăreața pe facebook, etichetând poza ca și cum ar fi la Târgu Jiu.

Reacțiile nu au întârziat să apară:  “Bravo Maria, mă bucur pentru tine că ești alături de băiatul tău, te felicit. Gura lumii nu o astupi niciodată, fii puternică”. „Bună Maria, bravo, indiferent ce se spune mama tot mamă rămâne”, au scris fanii artistei.

Lucrurile au fost lămurite rapid de fostul soț al artistei. “Poza e mai veche, Codruț este acasă. A pus poza pe fb să sensibilizeze oamenii acum, că e în plin scandal”, a explicat marți tatăl copilului, Ciprian Tapotă, tot într-un comentariu pe facebook. Fotografia este de acum o lună, nu de marți, cum lăsa să se înțeleagă Maria Constantin.

Maria Constantin este în divorț de soțul ei, Marcel Toader, fiind ținta unor atacuri cu privire la faptul că nu ar avea grijă de copilul pe care îl are din prima căsătorie. Atacuri în acest sens a lansat și primul soț al Mariei Constantin, Ciprian Tapotă. "Nu cred că știe pe ce dată e născut. Nu știe cum o cheamă pe învățătoarea lui sau pe cel mai bun prieten al copilului. Când i-a telefonat ultima dată învățătoarei să o întrebe cum învață Codruț?", spunea zilele trecute Ciprian Tapotă la un post de televiziune, supărat că Maria Constantin nu și-a sunat fiul de ziua lui.

Vizualizări: 15,560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: