Maria Constantin vorbește despre divorț: Devenise o relație nefericită

Fosta solistă de la Doina Gorjului a decis să vorbească despre divorțul de Marcel Toader, după ce zile la rând a fost acuzată de infidelitate. Nefericirea din cuplu ar fi cauza răcirii relației, spune Maria Constantin. ”Este bine să tac pentru foarte multă lume din jurul nostru...”, a replicat Marcel Toader.

Cântăreața de muzică populară cu origini în Gorj, Maria Constantin, a făcut luni primele declaraţii după despărţirea de soţul ei, Marcel Toader. Artista a declarat cu lacrimi în ochi că îşi doreşte ca Marcel să găsească pe cineva care să-l înţeleagă mai mult şi că îi vrea tot binele din lume. Întrebată dacă motivul despărţirii a fost infidelitatea venită din partea ei, Maria Constantin a spus: „Devenise o relație nefericită. Nouă ne-a fost extrem de greu în ultima perioadă. Nu vreau să spun motivele.  Eu sunt genul de om care nu aș putea să înşel când iubesc cu tot sufletul. (…) Dacă ar fi să luăm în considerare mesajele primite (n.r. mesajele primite de Marcel Toader), mulți ar putea spune da”.

Artista a mai declarat că i-a vorbit inclusiv fiului ei despre faptul că acum este o femeie singură. „Cuvintele uneori pot fi dureroase. Am încercat să-i explic cât mai voalat, frumos, să înțeleagă că mami ia viața de la capăt din nou și face tot posibilul să avem o viață bună. Și cred că a înțeles lucrurile astea. Îmi pare rău că… nu vreau să par victima… e cert că e încă recent, e cert că încă sufăr, încă mă dor anumite lucruri și nu este ca și cum am șters cu buretele și nu mai există nimic.”, a spus Maria Constantin, cântăreaţa de muzică populară.

Cântăreața crede că vina este comună: "Nu ştiu unde am greşit. Cred că vina este amândurora. Încercam să mă mint singură că se mai poate salva ceva. Nu vreau să implic alţi oameni în mizerie. O rudă apropiată a încercat să ne ajute, dar... A existat încredere, am crezut că pot dărui sufletul meu omului de lângă mine. Nu credeam că se va ajunge aici. A fost o despărţire amiabilă, am ajuns la concluzia că aşa ne este mai bine".

Vizualizări: 9,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: