Maria Loga cere o dovadă de iubire

Cântăreaţa de muzică populară Maria Loga cere o dovadă de iubire de la prietenii de pe facebook. Aceasta îi roagă să voteze Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului” la concursul lansat la Pro TV de gorjeanul Cătălin Măruţă.

Realizatorul Pro TV a lansat în emisiunea „La Măruţă” o competiţie între ansamblurile de muzică populară din întreaga ţară. În jurul datei de 22 ianuarie este programat şi cel mai cunoscut ansamblu profesionist din Gorj. Solistă la Doina Gorjului, Maria Loga şi-ar dori ca gorjenii să câştige această competiţie. „Cei care mă iubesc pe mine să dea un vot pentru Doina Gorjului. Acum ar avea ocazia să facă dovada că sunt atât de mulţi că ţin la mine, că mă apreciază şi le sunt dragă. Să dea un vot ansamblului Doina Gorjului în marea confruntare de la Măruţă. Eu asta le cer prietenilor mei, să dea un vot pentru Doina Gorjului. Cred că pe 22 ianuarie vom fi acolo”, a spus Maria Loga la Accent TV.

Artista împlineşte în acest an 39 de ani de carieră şi îşi aduce aminte cu nostalgie de vremurile în care cânta seară de seară la restaurantul Hotelului Gorj şi când nunţile ţineau trei zile şi trei nopţi. „Sunt datoare publicului pentru că am aproape 40 de ani de carieră, fără public nu mi-aş fi găsit locul în această lume a cântecului”, a spus Maria Loga.

Artista are şi un mare regret, acela că lăcaşul de cultură din Târgu Jiu se dărâmă pe zi ce trece. „Păcat de casa de cultură că se dărâmă. Acum trei ani a căzut o bucată de tavan la câţiva paşi în spatele meu, şi acum e gaura în tavan”, a mai spus Loga.

Vizualizări: 5,811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: