Maria Loga, lacrimi într-un studio de televiziune. „Am fost în moarte clinică”

Lacrimi amare a vărsat cântăreața Maria Loga într-o emisiune televizată. Artista a vorbit despre moartea mamei sale și a povestit scene dramatice din ultimele zile de viață ale acesteia. Loga a vorbit și despre cum s-a desprins de această lume timp de o jumătate de oră, atunci când mama ei a trecut în lumea celor drepți.

Cântăreața de muzică populară Maria Loga a izbucnit în lacrimi într-un studio de televiziune din Gorj. Loga a fost invitată a unei emisiuni pe 1 septembrie și și-a amintit că este ziua în care, cu trei ani în urmă, și-a condus mama pe ultimul drum. „Mi-e foarte greu. Eu ți-am explicat de atunci să amânăm această întâlnire a noastră, pentru că nu este un moment propice de a veni. Dar, asta e viața, toți suntem trecători, viața merge înainte. Au trecut trei ani, dar parcă s-a întâmplat ieri. Durerea este la fel de acută. Dar, noi, artiștii, suntem de multe ori obligați de meserie să nu fim triști în fața oamenilor. Trebuie să aducem bucurie și când sufletul nostru plânge”, a spus Maria Loga la Accent TV.

Maria Loga a povestit o întâmplare dramatică de la sfârșitul vieții mamei sale. „S-a îmbolnăvit, boala secolului, și în patru luni s-a dus. Nu aveam groapă, pentru că nu ne-am așteptat. Lucram pe ascuns la cavou, nu puteam să-i spun, dar ea avea o mâhnire în suflet, că moare și nu am unde să o îngrop. Într-un final, atâta durere acumulasem în mine, că am zis: mamă, chiar îți dorești să vezi unde? A zis: da. Și atunci am luat-o, am dus-o la cimitir, a văzut cavoul, nu era încă finisat. S-a aplecat peste mormânt, s-a uitat, a ridicat ochii, iar privirea aia nu am s-o uit niciodată. S-a uitat în ochii mei și a spus: da, sunt mulțumită acum. De vreo patru-cinci ori a zis da și mi-a pupat mâinile”, a spus Maria Loga în lacrimi.

Cântăreața a stat clipă de clipă lângă mama sa în ultimele zile ale vieții, dar în clipa în care „a trebuit să facă trecerea” nu a rezistat. „Am ieșit afară și o jumătate de oră nu știu ce s-a întâmplat. Am fost cum zic oamenii pe la televizor în moarte clinică. Nu-mi amintesc nimic, deși eram vie, trăiam. Șocul a fost foarte mare, deși mă așteptam. E o durere pe care nu o pot explica în cuvinte, poate pentru că am fost singurul copil la părinți, nu am avut cu cine să împart durerea”, a povestit cântăreața, care ulterior a făcut cântece în memoria mamei sale.

Vizualizări: 4,618

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: