Marian Godină a aflat înaintea poliției despre polițistul-pedofil

Marian Godină, un polițist cu sute de mii de urmăritori pe facebook, a primit zeci de mailuri de la persoane care i-au dat ponturi în legătură cu pedofilul din lift, căutat în toată țara. Printre acestea și un mail referitor la faptul că pedofil ar putea fi un polițist de la Brigada Rutieră. În șapte minute a transmis informația către anchetatori, dar nu își explică de ce colegii suspectului nu l-au recunoscut imediat.

Bărbatul care a agresat vineri dimineață doi copii în liftul unui bloc din București și care a fost prins luni este polițist în cadrul Brigăzii Rutiere. La audieri, el a recunoscut faptele. Polițistul pedofil are 47 de ani.

De ce colegii polițistului nu l-au recunoscut imediat?

Marian Godină, unul din cei mai cunoscuți polițiști din România, ca urmare a atitudinilor luate pe diverse probleme, a spus că și el primise pontul cum că pedofilul ar fi un polițist. “Printre zecile de mesaje pe care le-am primit de la oameni care au vrut să ajute la prinderea autorului, s-a aflat și cel cu varianta corectă. Persoana îmi dăduse profilul de Facebook al celui pe care îl bănuia și îmi spusese că autorul lucrează la Brigada Rutieră. Am zâmbit inițial, dar l-am luat totuși în serios când am verificat profilul și am văzut că semăna destul de bine. Am trimis mesajul pentru a ajunge la anchetatori după 7 minute din momentul în care l-am primit și am fost convins că merită luat în calcul. Asemănarea era destul de mare”, a scris Godină pe pagina de socializare.
Godină spune că a fost șocat să afle că un polițist este pedofil: “Nu prea am cuvinte. Recunosc că îmi e jenă și că mi se pare incredibil. Acest individ tocmai a pus o pată imensă pe imaginea unei instituții pentru care unii se dedică trup și suflet. Cred că sunt mulți polițiști cărora acum le e rușine. Nu îmi explic cum a ajuns asemenea individ bolnav să lucreze în poliție. Nu îmi explic cum de colegii lui apropiați nu l-au recunoscut încă din primul moment în care au apărut imagini”.
SUSPECT

Eugen Stan, agentul de poliţie suspectat de pedofilie, este şoferul comisarului Rene Emanuel Vornicu, şef de birou în cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră. Înainte de a fi şofer, Eugen Stan a lucrat în stradă, ca agent de circulaţie, iar înainte de 2010 a fost jandarm. 

REACȚIE

Mama celor doi copii abuzați a fost șocată să afle că agresorul este polițist și speră că acesta va fi pedepsit. Băiatul de 9 ani este cel mai afectat, pentru că nu a putut să-și ajute sora de cinci ani.

Vizualizări: 2,470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: