Marian Negrescu, rol într-un film alături de Monica Bârlădeanu

Managerul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, Marian Negrescu, a jucat un rol important într-un film românesc ce va fi lansat în luna aprilie. Thriller-ul „Limani”, în regia lui Viorel Sergovici jr., ar urma să aibă parte de o lansare chiar și la Târgu Jiu, anunță purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, Iani Gârbaciu.

 Marian Negrescu a fost coleg de platou cu Monica Bârlădeanu și Mircea Diaconu în filmul „Limani”, o producție românească ce va fi lansată în luna aprilie. Cel care a făcut anunțul a fost Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al teatrului din Târgu Jiu, unde Marian Negrescu este manager. „Domnul Marian Negrescu o să fie parte într-un proiect, o să fie lansat dacă nu luna aceasta, luna viitoare sigur. Un proiect mare, internațional chiar. Este vorba despre un film. Vom încerca să facem o lansare și aici, la Târgu Jiu. Știu că este un film la care a lucrat Monica Bârlădeanu, adică este un film cu persoane cunoscute, maestrul Mircea Diaconu va fi prezent în film. Este un film chiar important, care va depăși cu siguranță granițele țării noastre”, a spus Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

 Povestea filmului

Filmul spune povestea Laurei, interpretată de Monica Bârlădeanu, o tânără care locuiește în New York. Ea află că e pe cale să primească o moștenire, care include și un casino, cu condiția să revină în România. Pentru a intra în posesia averii, ar trebui să se mărite cu iubitul ei Nick, rol jucat de Gabriel Duțu. Acesta însă fusese ucis în timpul unui joc ilegal de poker.   

Vizualizări: 2,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: