Marin Condescu, convins că Pandurii va fi salvată

Fostul președinte al echipei Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, este convins că echipa va scăpa de faliment și va redeveni o forță în sportul din România. Condescu a declarat miercuri la Radio Infinit că peste 40 de jucători își doresc să dea probe la echipa gorjeană și că Pandurii ar putea deveni cea mai frumoasă echipă din Campionatul României.

 Rep.: Credeți în salvarea Pandurilor?

Marin Condescu: Cred în salvarea Pandurilor, sportiv 100%, financiar și cu aprobarea programului de reorganizare foarte mult cred și aici, pentru că atât administratorul judiciar, cât şi administratorul special, își vor face datoria și noi vom avea programul de reorganizare aprobat, înaintat Tribunalului Gorj și până la 1 martie vom avea aprobat şi programul de reorganizare.

Noi acum trebuie să ne ocupăm de organizarea activităţii, să evităm falimentul, să evităm retrogradarea şi să încercăm să aducem din nou în echipă jucători care să poată să aducă plusvaloare la Pandurii. Vrem ca după șase luni de zile să putem să vindem din nou jucători, fiindcă în existența acestui club, mă refer la anul 2013, contribuţia tuturor membrilor fondatori n-a fost decât de 700.000 euro, restul resurselor financiare au fost luate din participarea în cupa UEFA și din vânzarea de jucători.

 Rep.: Ce așteptări aveți de la echipă?

M.C: Noi trebuie să fim undeva la mijlocul clasamentului, să jucăm un fotbal frumos, să apropiem echipa din nou de susținătorii ei și să fim producători de talente cum am fost până în 2013. Eu spun că vom forma o echipă competitivă, am spus clar și cinstit cât putem să dăm, cât ne angajăm, fără să mai fie mințiți jucătorii și avem astăzi peste 40 de jucători care vor să dea probe la Pandurii Târgu Jiu pentru a juca în prima divizie. Asta va fi cea mai frumoasă echipă care va evolua în campionatul României.

 Rep.: De ce Flaviu Stoican la Pandurii?

M.C: Pentru că face parte din strategia de a reuși împreună. Este un antrenor care vrea să aibă rezultate, care dorește să facă față acestei provocări, și cred că va reuși.

 Rep.: A fost greu să-l convingeți?

M.C: Asta ține de tehnica negocierilor. Eu am spus întotdeauna, cum vii prin negocieri trebuie să și pleci prin negocieri. Să nu uităm că eu când m-am dus prima dată după Grigoraș era după un eșec răsunător cu Politehnica Iași. I-am prezentat un proiect în care a crezut și el și am reușit să facem o echipă frumoasă, dar asta nu înseamnă că ne vom fi veșnic recunoscători.

Vizualizări: 444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: