„Martinovic şi Chibulcutean sunt o mare dezamăgire!”

Apărarea celor de la Pandurii a fost până acum, de la numirea lui Sorin Cârţu la Pandurii, compartimentul cel mai bun şi mereu lăudat. Pandurii au avut evoluţii bune şi rezultate neaşteptate în sezonul trecut tocmai prin prestaţiile constant bune ale cuplurilor de fundaşi centrali. Iniţial s-a mers pe cuplul Rus – Chibulcutean dar şi Martinovic – Chibulcutean s-a dovedit a fi un cuplu la fel de solid. Asta însă până în acest debut de sezon, fundaşii centrali fiind acum consideraţi de Cârţu cea mai mare dezamăgire a sa. 

Pandurii n-au primit decât două goluri în trei etape până la meciul cu Internaţional când au reuşit „performanţa” de a primi trei goluri. Cu cinci goluri primite în patru etape Pandurii au o apărare care lasă de dorit în acest debut de sezon, aspect care nu i-a scăpat nici lui Sorin Cârţu. 

„Chibulcutean şi Martinovic sunt vinovaţi”

Cârţu apreciază, după acest eşec usturător pe teren propriu al echipei sale, că fundaşii centrali, Martinovic şi Chibulcutean, au fost dezamăgirea sa cea mai mare la meciul din ultima etapă cu Internaţional Curtea de Argeş : „Fundaşii centrali sunt acum o dezamăgire pentru mine prin modul în care joacă. Chibulcutean şi Martinovic sunt vinovaţi pentru că am primit goluri uşoare din zona centrală şi, sigur, jucând apoi cu handicap ne este greu să mai revenim.” Aflat peramnent în spatele băncilor de rezerve de unde a dat indicaţii secunzilor, fiind suspendat de FRF, Cârţu a apreciat unele momente bune de joc cum a fost egalarea şi preluarea conducerii dar a revenbit apoi la apărarea care l-a dezamăgit: „Au fost şi momente bune în joc, au arătat că au revenit şi au preluat conducerea dar repet, au luat goluri foarte uşoare şi nu se poate să fi la Liga I şi să primeşti asemenea goluri, practic să faci cadouri că şi primul şi al doilea au fost cadouri.”

„Să se mai fotografieze cu clasamentul şi acum!”

Pandurii ar fi fost acum pe locul I dacă ar fi obţinut cele trei puncte din jocul cu Internaţional. Gorjenii au mai fost pe locul I şi atunci unii dintre ei au făcut fotografii pentru presă cu clasamentul, acum Sorin Cârţu fiind ironic la adresa acelora care au avut iniţiativa de a face acest gest trimiţându-i din nou să facă fotografii cu clasamentul: „În rest n-am ce să le spun, să se ducă să se mai pozeze din nou cu clasamentul şi acum!” Cârţu a mai precizat că e prima dată în cariera sa când face toate cele trei schimbări şi apoi rămâne cu echipa în zece oameni: „Este incredibil ceea ce se întâmplă, rămânem în zece oameni pe final de meci când aveam mai mare nevoie să forţăm. Am jucat 15 minute pe final de meci în zece oameni datorită accidentării lui Hidişan. E prima dată în cariera mea de antrenor când mi se întâmplă asta, să fac trei schimbări şi apoi să rămân în zece şi să nu mai pot face nimic dând şansa adversarului să câştige pentru că am jucat în inferioritate numerică pe final de meci.” Hidişan a suferit o accidentare gravă pe final de meci, fiind transportat la spital cu ambulanţa suspectat de fractură. Diagnosticul nu s-a confirmat însă, ieri jucătorul fiind prezent la antrenament şi refacere cu echipa. 


Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: