Mașina viitorului a intrat pe piață: un volan, un ecran, o oglindă și atât!

Internetul e înnebunit după noul interior al Tesla Model 3. Voi ce credeți?

Compania vizionarului Elon Musk tocmai a livrat primele 30 de bucăți din noul model, proaspăt scos pe piață. Ce a frapat de la bun început a fost interiorul extrem de minimalist. Tesla pune la dispoziția șoferului un volan, două manete, un ecran de 15 inchi și cam atât. Iar Musk ne asigură că nici măcar de volan nu vei avea nevoie.

Mulți internauți au criticat noul design, spunând că informațiile de care are nevoie un șofer nu vor mai fi acolo unde el se așteaptă să fie, în spatele volanului sau deasupra acestuia, adică, ci pe panoul din centrul bordului, o zonă în care majoritatea oamenilor nu sunt obișnuiți să privească, în timpul mersului. Dar Musk îi liniștește pe critici: „Practic, nu vei avea nevoie să te uiți la ecran prea des, pentru că noua Tesla va face totul pentru tine. Am creat o mașină în care, în timp ce mergi cu ea, te poți uita la un film, poți să stai de vorba cu prietenii sau chiar să dormi.”

Cu toate astea, autonomia deplină pentru care Tesla a creat acest nou model este încă un vis destul de îndepărtat, din cauză că infrastructura rutieră nu permite noii mașini să se conducă singură decât pe șoselele cele mai moderne.

Prin urmare, dacă vă comandați o Tesla Model 3, să nu credeți cumva c-o veți putea trimite singură la țară, în vârful dealului, să vă aducă porcul și damigenele de vin. 

Vizualizări: 2,045

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: