Mașini parcate pe strada Victoriei, vandalizate - VIDEO

Surpriză de proporții pentru proprietarii a trei mașini parcate pe strada Victoriei din muncipiul Târgu Jiu. Aceștia și-au găsit vineri dimineața autoturismele avariate. Vinovat de aceste pagube este un bărbat, care a fost surprins de camerele de luat vederi amplasate de administratorii unui magazin din apropiere.

Din imagini reiese că acesta a lovit cu picioarele mașinile. A distrus oglinzile, suporții acestora și geamurile, a îndoit caroseriile vehiculelor. Văzând halul în care arătau mașinile lor, proprietarii au depus plângeri la poliție, însă spun că până în momentul de față nu știu dacă s-a demarat sau nu o anchetă în acest caz. Cel mai probabil, bărbatul care a recurs la aceste fapte consumate alcool înainte de a vandaliza mașinile. Cert este că, în timp ce era preocupat să creeze cât mai multe daune autoturismelor parcate, acesta și-a pierdut telefonul mobil. Telefonul este distrus, însă mai pot fi extrase de pe el anumite informații.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj spun că au demarat o anchetă în acest caz, dar că nu au reușit până acum să dea de urma autorului fărădelegilor. ”A fost întocmit un dosar penal pentru distrugere, în care se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: