Meci întrerupt în Liga a II-a. Motivul este fără precedent!

Etapa cu nr. 31 din liga secundă a început marţi cu partida dintre UTA şi Politehnica Timişoara, care s-a încheiat în min. 62, când timişorenii au părăsit terenul. Jucătorii au protestat cu privire la faptul că galeria Poli nu a fost lăsată să intre, deşi cei 300 de suporteri aveau bilete.

În min. 60 al meciului, la scorul de 0-0, Marius Cociu, managerul general al Politehnicii, a primit un telefon şi a chemat jucătorii la margine. Arbitrul a dat trei minute ca fotbaliştii să revină pe teren, în timp ce Cociu a fost trimis în tribună pentru gestul său. Antrenorul Antonio Foale le-a făcut semn jucătorilor să meargă la vestiar, iar imediat arbitrul Florin Mazilu a fluierat finalul meciului, în minutul 62.

Din primele informaţii obţinute de ProSport, jucătorii celor de la ASU Poli Timişoara au ieşit de pe teren în semn de protest faţă de faptul că suporterii bănăţeni nu au fost lăsaţi de către organizatori şi de jandarmi să intre pe stadion, fiindcă erau mai mulţi de 70 cât reprezenta 5% din capacitatea arenei de la Şiria. Ionuţ Popa, directorul tehnic al UTA, a aplaudat gestul poliştilor. Nici galeria UTA nu a intrat pe stadion la acest meci, din solidaritate cu rivalii timişoreni.

În această etapă, Pandurii va juca miercuri, 25 aprilie, pe teren propriu, cu Sportul Snagov. Meciul va fi jucat la Motru, începând cu ora 17.00.

Vizualizări: 1,785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: