Meciul de joi de la Târgu Jiu, ACS Viitorul – Dinamo, transmis la Tv

ACS Viitorul Târgu Jiu întâlnește joi seară pe Dinamo în Cupa României, meciul fiind transmis în direct la Tv de televiziunile deținătoare de drepturi.  Aceasta este cea de-a doua întâlnire între cele două echipe în mai puțin de o lună, precedentul meci din campionat fiind câștigat ușor de gazde.

ACS Viitorul Târgu Jiu – Dinamo este programat joi seară la Târgu Jiu, în nocturnă, de la ora 21:30, meciul fiind transmis în direct la Tv. Partida din Cupa României contează pentru calificarea în grupele competiției iar gazdele sunt favorite la câștigarea acestui meci Dinamo devenind în Liga 2 o echipă ușor de bătut care nu mai sperie pe nimeni. Chiar și antrenorul Florin Stîngă a recunoscut că și-ar fi dorit alt adversar în această fază a întrecerii, mai ales că pe Dinamo a bătut=o deja în campionat. „Este o oră frumoasă pentru fotbal, chiar dacă pe noi ne dezavantajează, pentru că jucăm la Galați duminică, la ora 11.00. Suntem profesioniști, ne respectăm și vom încerca să arătăm cât mai bine în ambele jocuri. Ambele echipe își doresc să meargă mai departe. Sincer, nu mi-aș fi dorit să cădem cu Dinamo, dar asta e situația și trebuie să ne calificăm. Cu siguranță, ei își doresc revanșa și toată lumea are acum așteptări de la noi să o batem pe Dinamo. Cu o echipă de Liga 1, altfel am fi abordat și noi jocul și altfel ar fi fost situația pe care aș fi dorit să o gestionez. Personal, mă tentează grupele Cupei României. Orice meci mă tentează și sper să câștigăm. Trebuie să avem inteligența necesară să gestionăm situația”, a precizat Stîngă înaintea acestui meci.

Programat la o oră destul de târzie, meciul cu Dinamo al celor de la ACS Viitorul se va putea urmări și la televiziunile de sport deținătoare de drepturi.

Joi, 29 septembrie

FC Brașov – AFC Hermannstadt (16.00 – Stadion Tineretului, Brașov) – TV și FRF.tv

CSM Alexandria – Csikszereda Miercurea Ciuc (16.30 – Stadion CSS Peco, Alexandria)

Concordia Chiajna – Universitatea Cluj (18.45 – Stadion Concordia 2, Chiajna) – TV și FRF.tv

ACS Viitorul Târgu Jiu – Dinamo București (21.30 – Stadion Municipal, Târgu Jiu)– TV și FRF.tv

Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: