Medic bătut de un pacient

Un pacient care l-a lovit pe medicul de gardă la camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal din Feteşti s-a ales cu dosar penal. Bărbatul ar fi fost nemulţumit că medicul i-a recomandat să meargă la o altă unitate sanitară pentru investigaţii pe care spitalul nu le putea asigura la acea oră. Doctoriţa lovită cu pumnii peste faţă a ajuns la un spital din Constanţa, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 3:00, iar un asistent medical a fost cel care a sunat la 112 anunţând că medicul de gardă a fost agresat de un pacient.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la Camera de Gardă s-a prezentat un bărbat în vârstă de 27 de ani, care în urma unei consultaţii medicale ar fi devenit agresiv cu medicul de gardă, o femeie în vârstă de 31 de ani”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa. 

Conform presei locale, pacientul a ajuns la spital acuzând dureri la un picior.

Medicul de gardă i-a spus acestuia că are nevoie de o radiografie, dar că laboratorul de radiologie al Spitalului Feteşti nu are program de lucru noaptea, recomandându-i să se adreseze altei unităţi sanitare.

În acel moment, bărbatul s-a enervat şi a lovit-o pe doctoriţă cu pumnii în zona feţei. 

Medicul agresat a fost dus la secţia ORL a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă «Sfântul Apostol Andrei» din Constanţa.

Vizualizări: 3,374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: