Medicul Dumitru Huidu, implicat într-un accident rutier

Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc ieri pe strada Republicii. Patru maşini au fost avariate, una dintre ele fiind condusă de medicul Dumitru Huidu. Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Patru maşini au fost avariate din cauza unui tânăr care a apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Nu doar viteza, ci şi neatenţia în trafic l-au făcut pe şofer să nu observe faptul că un alt participat la trafic, în persoana medicului Dumitru Huidu, a semnalizat schimbarea direcţiei de mers şi l-a lovit în plin. Autoturismul medicului a fost proiectat în alte două maşini parcate regulamentar. Martorii susţin că tânărul teribilist rula cu viteza şi este cunoscut în oraş pentru acest lucru. „Băiatul acesta venea cu viteză, iar medicul a semnalizat că intră în parcare, nu l-a observat şi l-a lovit în plin şi apoi l-a aruncat în alte două maşini parcate regulamentar. Şoferul vinovat are boala vitezei. Teribilismul şi-a spus încă o dată cuvântul. Face liniuţe în fiecare seară prin oraş în special pe centură. Îl ştiu bine şi poliţiştii”, povesteşte un martor.

Din fericire nu au existat victime, însă poliţiştii au deschis o anchetă. „Este vorba de un accident, soldat din fericire numai cu pagube materiale. Noi facem cercetări şi în funcţie de declaraţiile celor implicaţi vom stabili ce s-a întâmplat. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ”, a declarat Alin Bondoc, agent BPR Târgu-Jiu.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: