Mega distracţie la ştrandul din Turceni. Petreceri cu DJ!

Ştrandul din Turceni şi-a deschis porţile, acesta fiind cel de-al treilea an de funcţionare. Bazinele de înot amenajate în satul Murgeşti reprezintă o oază de relaxare pentru cetăţenii din zona de sud a judeţului şi nu numai. Preţurile de acces la bazine sunt accesibile, iar cei care vizitează complexul beneficiază de tot confortul pentru a se recrea, având la dispoziţie terase, şezlonguri, terenuri de sport şi restaurante cu mâncare gustoasă. Mai mult, în fiecare weekend atmosfera este întreţinută de un DJ.

Complexul de Agrement din satul Murgești este unul ultra modern și dispune de tot ceea ce este nevoie pentru ca tinerii care-i calcă pragul să beneficieze de relaxare totală. În cadrul complexului funcţionează două bazine, unul pentru adulți și un altul pentru copii, o terasă unde clienţii pot consuma băuturi răcoritoare, alcoolice şi alte produse.
Cei care doresc, pot folosi și terenul sintetic de sport amenajat în interiorul complexului unde pot practica volei, tenis sau mini-fotbal. În ceea ce priveşte apa din bazine, aceasta este purificată în permanenţă graţie implementării unui sistem de electroliză care menţine calitatea apei în condiţiile impuse de legislaţia în domeniu. Mai mult decât atât, apa din bazinele de la ştrandul din Turceni este sărată. Complexul este dotat cu mai bine de 400 de şezlonguri, fiecare cu umbreluţă proprie. În fiecare weekend atmosfera este întreţinută de un DJ. Aşa se face că duminica trecută nu mai puţin de 1000 de persoane au călcat pragul complexului de agrement.
Administratorii complexului au stabilit o taxă pentru cei care doresc să folosească bazinele. Adulţii plătesc o taxă de 10 lei, iar copiii de 5 lei.
În cadrul complexului mai funcţionează şi două săli de evenimente, de 550 de locuri, respectiv 250 de locuri.

Vizualizări: 9,403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: