Mihai Paraschiv a ratat şansa de a fi viceprimar

Primarul Florin Cârciumaru nu vrea să facă echipă cu liberalul Mihai Paraschiv. Numirea liberalului în funcţia de viceprimar a fost amânată pentru a doua oară. În timp ce edilul local solicită PNL o nouă propunere, Paraschiv spune că nu a lămurit lucrurile cu Florin Cârciumaru din cauză că programul lor de lucru nu s-a suprapus. O discuţie aprinsă între cei doi a avut loc chiar înainte de şedinţa Consiliului Local de ieri.

Mihai Paraschiv nu a fost învestit ca viceprimar în şedinţa de ieri a Consiliului Local, deşi numirea sa a fost anunţată în urmă cu mai bine de o lună. Propunerea liberalilor nu este pe placul primarului Florin Cârciumaru, care consideră că nu poate face echipă decât cu o persoană ce întruneşte anumite condiţii. Edilul local a început să se îndoiască de Mihai Paraschiv în urma unor articole apărute în presa locală, în care acesta este acuzat de legături cu lumea interlopă. Ba mai mult, Cârciumaru solicită liberalilor să vină cu o altă propunere pentru funcţia de viceprimar. “Deocamdată postul e în dreptul PNL-ului, dar responsabilitatea e a mea. Îmi asum responsabilitatea de a fi de acord cu o altă numire în locul domnului Nădrag în momentul în care mă voi convinge că propunerea e corectă şi că persoana respectivă poate îndeplini anumite condiţii. În cazul în care constat că nu se poate adapta stilului meu de lucru şi modului în care am condus primăria 12 ani, n-are rost să ne mâncăm zilele unul la altul”, a declarat Florin Cârciumaru.

Discuţii aprinse

Chiar dacă numirea sa nu a fost trecută pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local, Mihai Paraschiv speră că va ajunge viceprimar. “Propunerea partidului a rămas aceeaşi pentru funcţia de viceprimar. Amânarea numirii s-a făcut dintr-un   motiv independent de voinţa mea. Sper că lucrurile se vor rezolva, iar din câte îl cunosc eu pe primarul Florin Cârciumaru, cred că nu are nimic împotriva mea. Nu am reuşit să discutăm foarte multe din cauză că programul nostru de lucru nu s-a suprapus”, a declarat Mihai Paraschiv.

Acesta a mai precizat că în cel mult o săptămână se vor rezolva şi problemele sale cu justiţia. “Sper ca în cel mult o săptămână să iese o rezoluţie a Parchetului favorabilă mie. Cercetarea e terminată, iar trei dintre judecători s-au pronunţat deja pentru neînceperea urmăririi penale”, a mai precizat Paraschiv. Chiar dacă liberalul spune că timpul nu i-a permis să aibă o conversaţie cu Florin Cârciumaru, cei doi au avut o discuţie aprinsă chiar înainte de începerea şedinţei Consiliului Local. “Într-adevăr, domnul primar m-a tras la răspundere pentru o adresă trimisă de partid presei, cu cuvinte jignitoare. Nu ştiu despre ce adresă este vorba şi chiar mă voi interesa în legătură cu aceasta”, a declarat Mihai Paraschiv.  

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: