Mihai Rotaru se pregătește să îl transfere pe Alex Mitriță!

Alexandru Mitriță a avut parte de un sezon excelent în tricoul Universității Craiova, în ciuda faptului că gruparea olteană a ieșit devreme din lupta la titlu și în acest sezon. Evoluțiile  bune nu au rămas fără ecou, multe echipe fiind pe urmele sale, printre care și campioana FCSB, acolo unde este dorit în mod expres de Gigi Becali.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, le dă o veste teribilă fanilor olteni și confirmă că, în cazul unei oferte tentante pentru jucător, cât și pentru club, atunci „Piticul atomic” va părăsi cu siguranță Bănia.

Mijlocașul a revenit în vara trecută la Universitatea Craiova, după ce a evoluat în ultimii ani la New York City, Al-Ahli, Al-Raed și PAOK Salonic, acolo unde a lucrat sub comanda lui Răzvan Lucescu. El mai are contract valabil până în vara anului 2026 și are acum o cotă de piață de 3,2 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Mitriță nu a reușit să-și conducă echipa spre un titlu mult visat de suporterii olteni, însă prestațiile sale au fost mai mereu la înălțime în acest sezon.

Finanțatorul Universității Craiova a fost întrebat despre viitorul lui Mitriță și nu a ezitat să afirme că fotbalistul poate pleca din Bănie, în cazul în care va primi o ofertă tentantă, mai ales că, pe postul respectiv îl are pe Houri, fotbalist care a avut și el evoluții apreciate în acest sezon. ”Dacă există o ofertă bună pentru jucători, vor pleca. Noi plecăm de la premisa că avem toți jucătorii cu noi. Pe poziția de număr 10 avem Houri și Mitriță. Trebuie să fii pregătit, să ai rezervă”, a afirmat Mihai Rotaru la DigiSport.

Vizualizări: 4,862

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: