Minerul Motru joacă un amical cu Ştiinţa Turceni

Echipele de Liga 4 care s-au înscris în noul sezon organizat de AJF Gorj au demarat deja pregătirea şi meciurile de verificare. Una dintre echipele care revine anul acesta în campionatul judeţean este Minerul Motru.

Una dintre echipele de tradiţie ale judeţului Gorj, cu activitate mai ales în eşaloanele 2 şi 3, Minerul Motru, revine la viaţă după mai mulţi ani de absenţă din peisajul fotbalului românesc. Lotul s-a format după o serie de selecţii care au avut loc la începutul lunii august şi de atunci s-a continuate pregătirea, acum fiind pe ultima sută de metri în faza de meciuri de verificare. „Clubul Sportiv Minerul Motru 2008 organizează sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 13:00, pe stadionul Minerul pe terenul cu iarbă, meciul amical de fotbal dintre echipele CS Minerul Motru 2008 şi ACS Stiinţa Turceni”, au anunţat oficial responsabilii echipei din Motru care îşi va disputa meciurile de acasă pe terenul  cu iarbă naturală al stadionului Minerul.  O altă nouă echipă va apărea şi la Cărbuneşti şi va activa tot la nivel de Liga 4.

Şi Jiul Rovinari a început pregătirea noului sezon, miercuri testând jucătorii din lot într-un joc şcoală disputat cu Pandurii pe terenul de antrenament al echipei din Târgu Jiu.

Deocamdată AJF Gorj nu a anunţat exact când va începe noul sezon dar preşedintele Mihai Prunariu a precizat că noul sezon va începe cu doar 12 echipe.

Vizualizări: 1,667

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: