Mini-vacanță cu vreme rea în toată țara

Minivacanța prilejuită de sărbătorirea Sfântului Andrei și a Zilei Naționale a României va aduce o vreme închisă, cu temperaturi normale pentru această perioadă, dar cu lapoviță și ninsoare la munte, ploaie și vânt puternic în majoritatea regiunilor.

Administrația Națională de Meteorologie a instituit o informate meteorologică ce vizează intensificări ale vântului, polei, precipitații mixte la munte și cantități de apă moderate. În această minivacanță, de joi, 30 noiembrie, și până duminică, la scara întregii țări, vremea va fi în general închisă, înnorările vor fi prezente atât ziua, cât și noaptea și temporar se vor semnala precipitații.

Joi, 30 noiembrie, la nivel național vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. La munte vor fi ploi, lapoviță și ninsori, ce vor favoriza depuneri de polei. În restul teritoriului va ploua.

De asemenea, de Ziua Națională a României, vineri 1 Decembrie, vremea va fi închisă la nivelul întregii țări. 

Pentru ziua de sâmbătă, temporar sunt așteptate precipitații local în estul și centrul țării, pe arii mai extinse în sud și pe spații mai mici în restul teritoriului.

În ultima zi a mini-vacanței, cerul va fi mai mult noros, trecător va ploua slab, iar vântul va prezenta intensificări temporare.

Vizualizări: 1,681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: