Ministerul Transporturilor anunţă verificări pe DN 66

Ministerul Transporturilor a răspuns interpelării a doi deputaţi de Gorj, legată de Drumul Naţional 66, pe care au loc foarte multe accidente de circulaţie grave, unele mortale. Deputaţii Alin Văcaru şi Victor Ponta au vrut să afle dacă nu cumva acele şanţuri dalate foarte adânci sunt periculoase pentru şoferi.

Ministerul Transporturilor a comunicat că reabilitarea DN 66 pe tronsonul Târgu Jiu - Rovinari s-a realizat în conformitate cu autorizaţia de construcţie şi caietul de sarcini, iar lucrările de semnalizare rutieră sunt conforme. Cu toate acestea, ministerul anunţă că va dispune verificări pe acest drum. „Vom analiza prin intermediul personalului CNAIR din teritoriu situaţia prezentată de dumneavoastră şi în funcţie de cele identificate vom lua măsuri suplimentare, pentru a asigura desfăşurarea corespunzătoare a traficului pe segmentul de drum respectiv”, se arată în răspunsul la interpelare.

Alin Văcaru, autorul interpelării, spunea acum câteva săptămâni că a avut multe sesizări de la oameni. „Foarte mulţi oameni din Drăguţeşti m-au sunat să-mi spună să găsim nişte soluţii împreună cu Poliţia, cu Ministerul Transporturilor, să nu se mai întâmple aşa ceva. Să pună nişte limitatoare de viteză, nişte radare fixe. Noi am făcut această interpelare pentru ca ministrul să găsească o soluţie. Să vină să verifice. Nu s-a folosit nici mixtura care trebuia acolo, ne-au spus oamenii. Cred că ar trebui să trimită Corpul de Control în Gorj să verifice toate aceste aspecte sesizate de oameni”.  (A.A.)

Vizualizări: 4,027

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: