Ministrul Economiei şi-a luat consilier personal din Gorj

Un gorjean bine pregătit şi ocupant al unor posturi destul de importante la nivel de Bucureşti în ultimii ani a devenit de la sfârşitul lunii trecute consilier personal al actualului ministru al Economiei. Ministrul Gheorghe Şimon l-a cooptat în echipa sa pe Claudiu Preoteasa, fiul fostului director al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Gorj, Constantin Preoteasa.

Până acum, Claudiu Preoteasa a fost director adjunct la o societate din cadrul Teletrans SA, o societate de stat implicată în domeniul telecomunicaţiilor. Până să ocupe funcţia respectivă, doar Dian Popescu, liderul ALDE Gorj, era consilier al ministrului Energiei, Toma Petcu, deşi calitatea respectivă i-a fost pusă la îndoială de rivalii politici.

În ceea ce-l priveşte pe Claudiu Preoteasa, de-a lungul anilor acesta a mai fost membru în Corpul de Control al Guvernului, a fost subsecretar de stat, vicepreşedinte la Administraţia Fondului de Mediu şi, nu în ultimul rând, consilier la cabinetul de la Bruxelles al europarlamentarului Daciana Sârbu care îi este, împreună cu Victor Ponta, şi naşa de cununie.

Vizualizări: 2,716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: