Mira riscă să intre în depresie. „Am simţit că o să am un accident”

Artista de muzică uşoară din Rovinari, Mirabela Cişmaru, se teme că o să intre în depresie după accidentul suferit zilele trecute. Tânăra a mărturisit la Antena Stars că se simte rău după trauma suferită, un tir cu paleţi prăbuşindu-se peste autoturismul în care se aflau ea şi colegii de la DJ Project.

Rovinăreanca s-a ales cu o fractură de piramidă nazală, cu câteva răni pe faţă din cauza cioburilor, o vertebră fisurată şi un os tasat. „Veştile bune sunt că pot să merg. Am probleme cu spatele, nu pot sta mai deloc în picioare. Noaptea este cu calmante şi pastile de dormit. Am o vertebră tasată, iar în nasul meu este acum sânge. Am nevoie de repaos. Nu am ce să fac. Trebuie să fac terapie, nu se poate interveni chirurgical. Iau calmante că nu am cum. Ziua mai rezist cât de cât. Iau vitamine multe. Noaptea nu am nicio şansă. Iau şi pastilă să dorm. Sticla de la ochelari mi-a intrat aici, în faţă”, a spus tânăra, la Antena Stars.

Mira spune că ar intra în depresie dacă ar sta departe de scenă. „Primul weekend am două concerte. Eu vreau să merg pentru că o să intru în depresie. Sunt aproape de Bucureşti. Este concertul de 40 de minute, o să încerc să nu mă zbengui prea tare”, a mai adăugat artista care a mărturisit că a prevestit cumva faptul că o să aibă un accident. „Am simţit că la un moment dat o să fac un accident. Uneori mă trezeam cu gândul asta. Îmi era foarte frică de accidente”, a mai declarat Mira.

Vizualizări: 2,473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: