Miss Fitness America vine la Târgu Jiu. Află de ce!

O româncă ce a făcut senzaţie în America vine weekend-ul acesta la Târgu Jiu. Este vorba de Anca Bucur, declarată în anul 2015 Miss Fitness America. Sportiva de talie mondială va sosi în Târgu Jiu pentru a lua parte la deschiderea unui centru sportiv ultramodern.

Este vorba de centrul sportiv ce a fost realizat în zona Debarcader din municipiul Târgu Jiu de către cei de la Denis Gym. De altfel, administratorii spun că este chiar primul centru sportiv din județul Gorj. Miss Fitness America este invitata specială la deschiderea centrului ce va avea loc sâmbătă, 6 februarie, de la orele 12. "Sâmbătă o să avem deschiderea oficială a unui centru de fitness. La deschidere va fi invitat special Anca Bucur care este campioană mondială la fitness și a obținut locul I Miss Fitness World America, anul trecut. O să fie mai multe evenimente în ziua respectivă. Am anunțat totul pe pagina de socializare a clubului, prezentate foarte-foarte bine", a declarat Sorin Bogdan, administratorul clubului Denis Gym.

Anca Bucur mai are în palmares alte două titluri mondiale.

 Ofertă de deschidere

În ziua deschiderii cei care achiziționează abonamente de 20 de ședințe primesc o reducere de 40%. Reprezentanţii centrului spun că, astfel, doritorii vor economisi 45 lei. În ziua deschiderii va avea loc și o tombolă. Cei prezenți la eveniment vor putea câștiga unul dintre cele 10 abonamente gratuite în valoare de 120 lei fiecare. Adică 20 de ședințe. Un abonament de cinci şedinţe este 50 de lei, unul de 10 ședințe 80 de lei, de 20-120 lei, iar cei care achiziţionează şedinţe VIP vor plăti 200 lei.

Vizualizări: 3,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: