„Miss Sexy” din Târgu Jiu vrea să joace în „Trăsniţii”

O tânără din Târgu Jiu, care studiază la Timişoara, are nevoie de sprijinul prietenilor de pe Facebook pentru a putea juca în serialul difuzat de Prima Tv, „Trăsniţii”. Sabrina Maria Roxana Stroe studiază Jurnalism la Timişoara, însă cochetează şi cu actoria, tânăra fiind declarată recent Miss Sexy la un concurs de modeling din Mamaia.

Sabrina Maria Roxana a absolvit în 2016 Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, iar acum este studentă la Timişoara, la Jurnalism. Tânăra îşi doreşte cu ardoare o carieră în televiziune, însă spune că o încântă foarte mult şi actoria. Acesta este şi motivul pentru care vrea să joace în serialul de la Prima Tv, cel mai longeviv sitcom din lume. A aflat de casting de pe Internet şi imediat le-a dat de veste prietenilor să o voteze. „Am aflat de casting de pe Internet și îmi doresc să apar în această producție pentru că pare un început promițător, o șansă unică, pentru că alţi actori trec prin castinguri şi probe, iar aici e vorba 50% de voturi şi 50% de alegerea producătorilor”, a declarat Sabrina Maria Roxana.

Asistenta lui Pupăză

Tânăra a strâns deja peste 700 de voturi, însă are nevoie de cât mai multe pentru a apărea în serialul tv. Deocamdată se situează pe cea de-a doua poziţie la numărul de voturi. Rolul pe care ar urma să-l interpreteze nu este deloc unul uşor. „Urmăresc serialul de mică. Ar fi vorba despre asistenta primarului Pupăză. Îmi doresc o carieră în televiziune, de aceea am şi ales jurnalismul ca şi facultate, dar nici actoria nu strică. Nu am mai participat la castinguri de actorie, nu pentru ca nu mi-aş fi dorit, ci pentru că până anul trecut, când eram la liceu, am preferat să pun şcoala pe primul loc”, a declarat Sabrina Roxana Maria Stroe.

Sexy la Mamaia

Pasionată şi de modeling, Sabrina a participat la un concurs de frumuseţe în staţiunea Mamaia, unde a şi obţinut un premiu special, titulatura de Miss Sexy. „Pasiunile mele sunt muzica, dansul şi modelingul. Recent am participat la concursul Miss Plaja, organizat în stațiunea Mamaia. Am obţinut titulatura de Miss Sexy. Este un premiu special”, a mai spus studenta.

VOT

Cei care doresc să-i acorde un vot Sabrinei o pot face la adresa: http://asistentapentrutrasniti.click.ro/asistente/sabrina-roxana. O puteţi vota până pe 18 septembrie, data castingului nefiind încă anunţată.

Vizualizări: 9,841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: