Mobilier nou la şcolile din Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu a achiziţionat mobilier şcolar pentru nouă unităţi de învăţământ din oraş. Administraţia locală a cumpărat 11 catedre în valoare de 3.000 de lei, care au fost distribuite către Şcoala Gimnazială „Alexandru Ştefulescu” şi Şcoala Gimnazială „Constantin Săvoiu”. La Grădiniţa nr. 1 au fost furnizate 63 de pătuţuri stivuibile cu saltea, în valoare de 9.890,79 lei, inclusiv TVA.

Colegiului Tehnic „Gheorghe Magheru” i-au fost furnizate 120 de pupitre individuale. Alte patru unităţi de învăţământ din oraş au fost dotate cu 320 de pupitre individuale. De asemenea, primăria a achiziţionat pentru Colegiul Auto „Traian Vuia” şi Liceul cu Program Sportiv un număr de 120 de pupitre duble. Municipalitatea a mai cumpărat bănci şi scaune.

La Şcoala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu”, Şcoala „Constantin Săvoiu” şi Şcoala „Alexandru Ştefulescu” au fost livrate câte 30 de seturi constând în bancă şi scaun, concepute pentru elevii clasei 0, costul acestora fiind de aproape 22.000 de lei. Mai mult decât atât, şapte unităţi de învăţământ din Târgu Jiu vor fi dotate cu scaune în valoare de circa 40.000 de lei.

Vizualizări: 514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: