Morega a anunţat ca va candida din partea USL. Ce spune Călinoiu!

Dan Ilie Morega vrea un nou mandat de deputat pe Colegiul 1. Acesta spune că, la alegerile din toamnă, va candida din partea USL, mai exact din partea PNL, şi că deja a purtat discuţii în acest sens cu reprezentanţii alianţei de la nivel central. Se pare că discuţiile au fost fără ştirea alianţei de la Gorj. Afirmaţia făcută de Morega în conferinţa de presă i-a lăsat fără cuvinte pe cei de la PSD, care nu ştiau nimic. Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, a declarat că nu a purtat nicio discuţie în acest sens, nici nu ştia că au fost la Bucureşti, dar a mai spus că USL nu se gândeşte acum la parlamentare.

Rep.: Mai multe persoane îşi pregătesc o candidatură pentru Colegiul 1. Spre exemplu domnul Ion Cupă de la Direcţia de Finanţe, care va reprezenta PNL-ul. Ce părere aveţi ?

D.I.M.: Exclus ca domnul Cupă sau altcineva să candideze la toamnă, pentru Colegiul 1 din partea PNL-ului. Din partea altor partide poate să candideze oricine.

Rep.: De ce spuneţi că este exclusă orice candidatură din partea PNL?

D.I.M.: Colegiul 1 e ocupat de mine, din partea USL. Nu voi accepta ca acest colegiu în care eu am adus foarte mulţi bani să fie vândut la unii sau la alţi care să vină să dea bună ziua şi apoi să se transforme în hoţi.

Rep.: Aţi discutat cu cineva pentru a candida din partea USL?

D.I.M.: La Gorj nu am discutat cu nimeni, la nivel central au discutat ei cu mine. Am timp să port discuţii şi cu reprezentanţii USL de la nivel local, dar îi las mai întâi să vină din concedii.

Rep.: Veţi face parte dintr-un partid din alianţă sau doar veţi fi susţinut de USL?

D.I.M.: Obligatoriu trebuie să fiu într-un partid din USL: PSD, PNL sau chiar PC. Cu ultimii chiar am avut discuţii cu ceva timp înainte, dar nu le-am reluat.

Rep.: Sunteţi interesat să preluaţi conducerea PNL Gorj?

D.I.M.: La liberali cred că voi găsi întotdeauna respect şi onoare pentru mine, aşa cum şi eu am pentru unii dintre ei, mai puţin pentru vânzătorii de funcţii. Cu toate acestea, nu arde pipota în mine să preiau conducerea dar mă bucur atunci când la cârma partidului sunt oameni pentru care banul nu este ochiul dracului.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: