Morega a ieșit din arestul de la domiciliu

Dan Ilie Morega nu scapă de brățara de monitorizare. El a părăsit arestul la domiciliu doar cât să meargă la București, la Judecătoria Sectorului 1, unde a fost analizată o sesizare a procurorilor.

În final, magistrații au stabilit că Morega va trebui să poarte în continuare brățara de monitorizare și că va rămâne arestat la domiciliu, în orașul Baia de Aramă, din județul Mehedinți.

“Respinge ca fiind rămasă fără obiect sesizarea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti de modificare a obligaţiilor impuse inculpatului Morega Dan-Ilie, …., pe durata măsurii arestului la domiciliu, în sensul încetării obligaţiei de a purta permanent un dispozitiv electronic de supraveghere. În baza art. 275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la comunicare”, se arată în minuta instanţei.

Fostul prefect de Gorj a fost plasat în arest la domiciliu la data de 1 aprilie. El e cercetat pentru că s-a urcat la volan deși avea permisul retras din motive medicale și că a agresat o jurnalistă.

Vizualizări: 2,218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: