Morega câştigă Primăria Motru în sondajul lui Morega

Preşedintele Institutului de Analize şi Investigaţii Publice şi Politice, Dan Ilie Morega, a făcut public un nou sondaj de opinie, realizat în perioada 1-9 decembrie 2017. Un număr de 875 de gorjeni din cele două municipii, Târgu Jiu şi Motru, dar şi din oraşele şi comunele Gorjului, au fost întrebaţi despre activitatea parlamentarilor gorjeni în anul 2017, a preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, dar şi a primarului Gigel Jianu de la Motru.

În ceea ce priveşte sondajul privind activitatea actualului primar de la Motru, Gigel Jianu, 9% dintre motreni au apreciat că a fost „foarte bună”, „bună”-11%, „satisfăcătoare”- 9%, „nesatisfăcătoare”-49%, iar 22% au răspuns cu „nu ştiu” sau „nu răspund”.

Întrebaţi cu cine ar vota duminica viitoare dacă ar fi alegeri pentru funcţia de primar la Motru, 6% dintre cei chestionaţi au răspuns că l-ar vota pe Tudor Dobrică de la ALDE, Cosmin Morega (PSD)-26,8%, Dorin Hanu (PSD)-19.8%, Eugen Corcoaţă (director UATAA-PSD)-3.6%, Gigel Jianu (PNL)-21.4%, Aurel Slapciu (PMP)-3.6%, Ilie Petrescu (ALDE)-14.8% şi independentul Cristian Iorga-4%. „Se vede că, la Motru, PNL are peste media pe judeţ. Chiar disputele care au fost nu au dus la scăderea PNL, ci din contră”, a explicat Dan Ilie Morega.

Vizualizări: 2,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: