Morega nu vrea postul lui Hanu: Sunt intoxicări!

Social-democratul Cosmin Morega spune că nu îşi doreşte şefia PSD Motru, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public. În schimb, ar fi dispus să preia ştafeta de la preşedintele Dorin Hanu, dacă va fi susţinut de către colegii de partid. Morega spune că se bazează pe experienţa pe care a căpătat-o în fruntea organizaţiei de tineret a PRM Motru. „Nu e o problemă că n-aş putea să o conduc sau mi-ar fi teamă”, a declarat Morega, convins fiind că zvonurile potrivit cărora vrea să-i ia locul lui Dorin Hanu sunt lansate de adversarii politici.

Reporter: S-a vehiculat faptul că vă doriţi şefia organizaţiei PSD Motru. Este adevărat?

Cosmin Morega: Nu. Poate să stea domnul Hanu şi 100 de ani, nu e o problemă. Că încearcă dumnealor să creeze un scandal, că noi nu ne înţelegem, e altă treabă, asta se urmăreşte, dar nu este o problemă. Există comunicare, nu există o problemă, sunt intoxicări.

Rep.: Să înţelegem că nu vă doriţi să conduceţi organizaţia locală a PSD Motru?

C.M.: Nu trebuie să îmi doresc eu. Dacă colegii mei consideră că este necesar a se întâmpla acest lucru, vedem atunci.

Rep.: Le-aţi spus colegilor că vă doriţi să preluaţi frâiele organizaţiei locale? I-aţi întrebat dacă vă vor sprijini?

C.M.: Nu am avut astfel de discuţii. Este preşedinte domnul Hanu. Domnul Hanu poate să stea cât consideră dumnealui, cât doreşte. Nu este o problemă asta la Motru. Nu contează până la urmă cine conduce partidul, important este să fie înţelegere. La noi nu au fost probleme şi discuţii. Acelea au fost speculaţii de presă. Dorinţele altora ca să creeze zâzanie între X şi Y. Eu am fost preşedinte şi la PRM, la tineret, vreo 5-6 ani. Deci nu e o problemă că n-aş putea să o conduc sau mi-ar fi teamă, sau n-aş putea să fac faţă. Sunt preşedinte executiv deocamdată, am o funcţie. Nu cum spunea domnul Cojocaru, că nu ştie dacă am vreo funcţie. Am!

Vizualizări: 1,573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: