Moș Nicolae, la Târgu Jiu. Unde te poți poza cu el!

Moș Nicolae va poposi, în data de 6 decembrie, la centrul comercial Shopping City Târgu Jiu. Moșul nu va veni cu mâna goală, ci cu o mulțime de surprize pentru cei mici, dar și pentru cei mari."Vino să-l cunoști pe Moș Nicolae la Târgu Jiu, la Shopping City! Pe 6 decembrie, de la ora 13:00. Moșul care intră pe gaura cheii, se odihnește după o noapte plină de lăsat cadouri în ghetuțe, la Shopping City Târgu Jiu", au anunțat reprezentanții centrului comercial pe facebook.

Cei care vor merge în data de 6 decembrie la Shopping City Târgu Jiu vor putea asista la sceneta "Fulgișorii veseliei", la un ateilier de coronițe din brad natural, la atelierul de dans "Dansul fulgișorilor". Mai mult, doritorii pot face fotografii la minut cu Moș Nicolae care va avea invitat special mascota Olaf. Celor mici le va fi pregătită și o sesiune de facepainting.

Moș Nicolae sau Moș Neculai este un personaj legendar, care aduce daruri copiilor în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, în seara zilei de 5 decembrie.

Vizualizări: 1,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: