Moșoiu a revenit la prima dragoste: PNL. „A făcut praf toate partidele”

Şoc pentru liberali! Vasile Moşoiu vrea din nou la PNL. Fostul edil a plecat de la PSD, partid pe care l-a susţinut la alegerile parţiale din vară, iar acum se întoarce la vechea dragoste. Nu este primit însă cu braţele deschise.

Mulți dintre liberalii din cadrul Biroului Politic Județean au fost de acord cu venirea lui Vasile Moșoiu. „A fost un vot de principiu și eu nu am participat la vot. Acest vot a arătat că Partidul Național Liberal este deschis tuturor, dar orice adeziune se analizează. Nu sunt de acord și nici nu mă ascund. Sunt împotriva acestui lucru. Nu cred că va candida în 2020, dar niciodată nu se știe”, a fost explicația lui Gheorghe Pecingină, vicepreședinte PNL Gorj.

Nu toți colegii lui Pecingină împărtășesc aceeași opinie. Iată reacția lui Gheorghe Grivei, vicepreședinte PNL Gorj: „A fost dorința dânsului să revină. Domnul Vasile Moșoiu e un vechi liberal”.

„S-a terminat era Moșoiu”

Actualul primar din Drăguțești, Ion Dumitru Popescu, nu a avut prea multe cuvinte de laudă:  „Pentru mine, e un simplu om, muritor ca și noi. Nu cred că e un zeu. PNL a luat un om. Un partid cu 80 de oameni la Drăguțești. La următoarea candidatură, va avea 40. Dacă s-a mutat și dânsul, acum sunt 81. Pe unde a fost, a făcut praf toate partidele. A plecat de la PNL, i-a lăsat cu 80 de voturi, s-a mutat la PSD, a făcut praf partidul. Se întoarce în PNL și mă bucur că îi face iar praf. S-a terminat era Moșoiu în Drăguțești”, a declarat primarul din Drăguţeşti.

Vizualizări: 1,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: