Motociclist grec, accidentat pe o șosea din Gorj

Un cetățean grec a fost implicat luni, 29 august, într-un accident rutier care a avut loc în localitatea Crasna. Bărbatul în vârstă de 56 de ani a pierdut controlul motocicletei în momentul în care pe drum a întâlnit un strat de nisip, intrând astfel în coliziune cu un autoturism care se deplasa din sens opus. Grecul a ajuns la spital, prezentând probleme serioase la umăr.

Motociclistul grec mai era însoțit de alți trei motocicliști. Neșansa a făcut ca într-o curbă să piardă controlul motocicletei din cauza nisipului care era aşternut pe carosabil. Mai mult decât atât, de pe sensul opus venea un autoturism de care s-a ciocnit frontal, spun oamenii legii. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. "Pe drumul care străbate localitatea Crasna, într-un vârf de pantă și în același timp o curbă, datorită nisipului de pe carosabil provenit de la niște aluviuni, motocicleta a derapat, conducătorul a pierdut controlul, a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism din sens opus. A fost impact frontal", a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.  

E în stare bună

În urma coliziunii dintre motocicletă și autoturism, grecul s-a ales cu un umăr dislocat. A fost transportat de urgență la Spitalul Orășenesc Novaci, unde a fost stabilizat. A avut nevoie de investigații suplimentare şi a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. "Pacientul a avut un accident de circulație, acuzând durere la nivelul umărului. S-a prezentat în stare de șoc, acum starea generală este bună. Am făcut o radiografie, are o fractură la clavicula dreaptă și o contuzie nivelul regiunii capului humeral și o durere lombară. O să-l vadă la Târgu Jiu un doctor ortoped și un radiolog", a explicat medicul chirurg Ahmed Mohamed din cadrul Spitalului Oășenesc Novaci.        

Vizualizări: 803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: