Motociclist vitezoman, rănit în accident

Un tânăr din Târgu Jiu, împătimit al vitezei pe două roţi, a ajuns la spital, după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism.

Un motociclist din Târgu-Jiu a ajuns sâmbătă seara cu multiple traumatisme la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu după ce a intrat frontal într-un autoturism condus de o şoferiţă. Aceasta nu-şi explică ce s-a întâmplat, pentru că s-a asigurat. ”Eu am semnalizat schimbarea direcţiei de mers. M-am asigurat la plecarea de pe loc şi motociclistul era departe. Nu-mi imaginez cum a intra în mine. A fost o fracţiune de secundă. Cred că a condus cu viteză mare”, a spus aceasta.

Cunoscut pentru viteză

Martorii susţin că motociclistul este un împătimit al vitezei şi frecvent face curse prin oraş. ”Este nebun la cap. Merge cu motorul de parcă zboară. Cred că a avut 200 de kilometri la oră. Eu îl ştiu şi nu e zdravăn. Acum a făcut accident. Cei de la spital ar trebui să-i schimbe şi capul că nu este normal”, a povestit un martor.

Cei care s-au adunat la faţa locului se plâng de faptul că ambulanţa a ajuns foarte târziu la locul accidentului. ”Eu am auzit bubuitură şi am ieşit imediat din casă. El era întins pe asfalt. Am sunat imediat la salvare, dar a venit după 20 de minute. La ora aceea nu era nici trafic în oraş. Lasă de dorit salvarea. Totuşi, a fost chemată la un accident”.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier, dra şi cine se face vinovat.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: